Italian Tomato Restaurant

I helgen träffade jag Frida, en svensk tjej som bor 40 min från mig. Blev 20 min sen för att jag körde vilse, så borde egentligen räkna in den tiden extra varje gång jag kör till ett nytt ställe haha.

Vi åt först pizza på Italian Tomato Restaurant. Mysigt ställe med italiensk musik. Pizzorna här är så himla mättande så efter några bitar kunde man knappt röra sig. Så vi tog med resten i kartong och gick och såg DolphinTale på bio, jättegullig film. Efter det gick vi tillbaka till restaurangen för att äta efterrätt. Frida åt italiensk chokladglass och jag cheesecake med choklad, karamell och grädde (MUMS!). Blev en jätterolig kväll!

Coola med våra 3D-glasögon!

Zumba

Godmorgon allihopa! Har börjat dagen med att äta bananbröd (här kallar de det bröd, men jag skulle snarare säga att det är banankaka haha), dricka kaffe och Skypa med mamma. Känner mig så flitig för jag ställde klockan idag för att gå på ett Zumba-pass. Jag hade en ambition att jag skulle bli ett riktigt träningsfreak här, men jag har inte haft tid till mer än jogging och powerwalks.

Igår åkte jag och Judith till både en klubb och bar som ligger ganska nära. Vi tänkte att det va dags att se vad Cape Cods nattliv har att erbjuda. Först åkte vi till klubben, som inte var mycket att hurra för. Bra musik och stor lokal, men inte så mycket folk och klubben är känd att vara väldigt våldsam så vakterna varnade oss. Så vi åkte istället till baren Seaside där vi träffa lite unga amerikanare. Var en rolig kväll, men nästa helg blir det utgång i Boston!


Newbury Street

I lördags spenderade jag, Lucie och Judith en heldag på Newbury Street som är en känd shoppinggata i Boston. Vi gick i affärerna mer eller mindre från att de öppnade till att de stängde och under de timmarna provade jag bokstavligen flera hundra plagg. Så vi belönade oss med lunch i en park, och sen lite mer shopping!

 

I ♥ Boston

Party Cruise Boat

Jag, Lucie, Ramona och Judith va för några veckor sen på en Party Cruise Boat. Dagen började med att Ramona hämtade upp mig och vi tog oss in till centrala Boston med buss. Vi var ute i god tid så vi hann med lite shopping. Och på väg till hamnen stannade vi för att se några killar dansa. Slutade med att Judith och Ramona fick vara med i showen. De är med i videon nedan, haha!

Efter det gick vi till partybåten. De spelade riktigt bra musik så vi dansade och minglade runt. Kvällen var vääldigt lyckad och det var många ansikten jag kände igen (bla från New York). Ville inte att kvällen skulle ta slut!



Kräftskiva

Bara efter cirka två månader här i USA har jag hunnit bli mycket stoltare över att vara svensk. Så när jag va på en kräftskiva på IKEA med min värdfamilj och deras svenska fd au pair Malin blev jag alldeles nostalgisk av att se IKEA-skylten och gå in och se det svenska firandet. Även om kräftskivan inte var som en klassisk svensk kräftskiva var den ändå lyckad. Tog igen för alla köttbullar jag missat där hemma.

 

När vi satt och åt hörde jag hur min värdpappa och Malin diskuterade om en av tjejerna som passerade oss var finsk eftersom hon hade så ljust hår, men jag insististerade på att hon var svensk. Då upptäckte vi att hon var i sällskap med en brunhårig familj - så vi gissade på att hon är au pair. Alla säger då till mig "Rebecca säg nånting på svenska och se om hon reagerar", så min första reaktion utan att riktigt tänka var att jag skrek ut "AAAAAJ!!!". Men hon tittade inte mot vårt håll, så jag och Malin började halvskrika på svenska - fortfarande utan resultat. Till slut fick min värdmamma istället kontakt med dem och det visade sig att hon var svensk. Och efter att pratat några minuter insåg vi att vi är vänner på Facebook. Galet! Efter det blev det ännu en lyckad amerikansk fest.

 


Sweet

Just nu har jag världens LYCKORUS! Det är sommar, jag är i USA och en rolig helg väntar! Ikväll blir det en kväll med Lucie och massa tjejsnack, bio och godis. Imorgon blir det stranden och fest och på söndag ska jag troligtvis med tjejerna till ett område med massor av outletsaffärer. Jag är verkligen lyckligt lottad!
Händer alltid något när jag ska tanka, så senast var det Lucies tur att hjälpa mig haha!

RSS 2.0